Μποτάκια 

Υπάρχουν 17 προϊόντα
Μποτάκια
Paredes camuflaje

DescripciónIdeal para condiciones extremas de calor y clima seco. Por su resistencia es ideal  para montes con mucho rastrojo y con mucha vegetación. Corte en piel serraje y tejido Cordura Camuflaje.Comodidad y adaptabilidad

83,00 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Paredes Roncesvalles Marron...

DescripciónIdeal para temperaturas suaves. Perfectas para caminatas ligeras por campo y montaña. Corte en piel nobuck hidrofugadoa. Comodidad y adaptabilidad

89,00 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Cofra Guadarrama S3

Το μποτάκι ασφαλείας Cofra Guadarrama S3 HI CI HRO SRC αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους χρησιμοποιούν μποτάκια για προστασία όλο το χρόνο, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Με αδιάβροχο δέρμα nubuck, SANY-DRY τρισδιάστατο πολυεστερικό ύφασμα και χαρακτηριστικά HEAT BARRIER για τη ζέστη και COLD PROTECTION για το κρύο.

94,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Cofra Artide O2 WR SRC FO

Μποτάκι Εργασίας Cofra Artide, με αδιάβροχο δέρμα σαμούα, άνετο και ελαφρύ. Εξοπλισμένο με ιδιαίτερα αντιολισθητική πολυουρεθανική σόλα διπλής πυκνότητας.

64,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Cofra Trail S3 SRC

Από τη σειρά Hiker της Cofra, τα Μποτάκια Ασφαλείας Trail S3 SRC ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους και την ποιότητα κατασκευής. Αδιάβροχα, με προστασία δαχτύλων και πέλματος, εγγυώνται την 100% ασφαλή εργασία.

66,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Cofra New Loira S3 SRC

Μποτάκι ασφαλείας Cofra New Loira S3 SRC, της σειράς Techno της Cofra. Αδιάβροχο, με προστασία πέλματος και δακτύλων. Ελαφρύ, αναπνέον, αντιστατικό, αντιολισθητικό, με σύστημα ταχείας απελευθέρωσης.

39,95 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Cofra New Black Sea S3 SRC

Μποτάκι ασφαλείας Cofra New Black Sea S3 SRC, της σειράς Workmate της Cofra. Αδιάβροχο, χωρίς τη χρήση μεταλλικών στοιχείων στο εσωτερικό του, με προστασία δαχτύλων από υαλούφασμα (fiberglass) και μη μεταλλική ενδιάμεση σόλα. Αναπνέον, αντιστατικό, αντιολισθητικό, με ενίσχυση σε κολάρο και γλώσσα, πολύ εύκαμπτο, εξαιρετική επιλογή που εγγυάται 100% ασφαλή...

49,95 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Cofra Lake 02 SRC FO

Παπούτσι εργασίας αθλητικού τύπου κατασκευασμένο με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς. Κατάλληλο και για την καθημερινότητα και για πολύωρη χρήση, με Iταλικό design και σπορ εμφάνιση, ανατομικό, άνετο και εξαιρετικά διαπνέον. Καινοτόμο προϊόν, ο κορμός αποτελείται από ένα κομμάτι χωρίς ραφές.

59,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Ercoland S3 Hi hro...

Μποτάκια ασφαλείας GIASCO ERCOLANO S3 HI HRO, κατάλληλα για περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες. Κατάλληλα για ηλεκτροσυγκολλητές. Πιστοποιημένη μόνωση και εξωτερική σόλα με αντοχή στη θερμότητα.

91,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Edison SB

Μποτάκια ασφαλείας για ηλεκτρολόγους, με WRU suede δέρμα, χωρίς μέταλλο. Διαθέτουν ενδιάμεση σόλα ανθεκτική στη διάτρηση και εξωτερική σόλα αντιστατική και ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Άριστη ποιότητα, άνεση και προστασία από την GIASCO .

76,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco ALlpi S3 Ci Hi Wr...

Αδιάβροχα μποτάκια ασφαλείας με IDROTECH δέρμα WRU, από τη σειρά HARD ROCK της GIASCO. Η απόλυτη πιστοποιημένη προστασία από χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με άνεση και ευελιξία.

91,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Verdi S3 Src...

Αδιάβροχα μποτάκια ασφαλείας S3 με την υπογραφή της GIASCO. Εξαιρετικής ποιότητας μποτάκια, με εσωτερική σόλα αφρού latex για άνεση που πραγματικά ξεχωρίζει!

46,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Bilbao S3 Esd Src...

Μποτάκια ασφαλείας GIASCO BILBAO S3. Αξεπέραστη ποιότητα και προστασία και άνεση που πραγματικά ξεχωρίζει!

79,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Hannover S3 Ci...

Αδιάβροχα μποτάκια ασφαλείας S3 CI WR, με μόνωση κατά του ψύχους από τη GIASCO. Εξαιρετική ποιότητα και σταθερότητα ακόμα και στο πιο ανώμαλο έδαφος. Ένα παπούτσι με "πάτημα" που διαφέρει από όλα τα άλλα!

98,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Oxford S3 Src...

Μποτάκια ασφαλείας GIASCO OXFORD S3. Εξωτερική και ενδιάμεση σόλα που πέραν της ασφάλειας, εστιάζουν ιδιαίτερα στην άνεση και την απορρόφηση κραδασμών. Ένα εξαιρετικά άνετο και ελαφρύ παπούτσι που θα λατρέψετε!

57,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Libra S3 Esd Src...

Ένα από τα πιο ελαφριά και ταυτόχρονα πιο ανθεκτικά μποτάκια ασφαλείας, φτιαγμένο από τεχνικό ύφασμα WRU MICROWASH πάχους 1,8-2,0 mm.

93,90 €
Σε απόθεμα
Μποτάκια
Giasco Basket S3 Esd Src...

Ελαφρύ και άνετο, κομψό και ανθεκτικό στη σκληρή χρήση μποτάκι ασφαλείας, με κορυφαία χαρακτηριστικά και πιστοποίηση S3.

84,90 €
Σε απόθεμα